Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Landskrona BOIS svart

Landskrona IP - konstgräs
5 september 2021
11:00

IK Wormo vit

Referat

Referat: Landskrona BOIS svart - IK Wormo vit

Söndagsvädret var likafint som lördagen!
IP var adressen denna dag, skönt när bortamatcherna inte är så långt borta : ). Konstgräs - och det är intressant att se att skillnaden är så stor - redan för 9-åringar. Spela på gräs kontra konstgräs........det är nästan som två grejor.
Som jag skrev på lördagsmatchen så har Peters och min filosofi börjat komma till sin rätt: alla ska spela där de rör boll, vågar utmana, vågar dribbla, hinner ikapp, springer ifrån och känner att de är bra! Det krävs lite tålamod, det krävs framförallt att man vågar förlora.

Idag, idag, kunde hela publiken stå och titta på ett blått lag som spelade fenomenal fotboll. Varje spelare individuellt. Konstgräset ställer till det - bollarna slås hårdare, rullar fortare mm, men när man ser förbi det där så ser man hur de blå börjar få kläm på positioner, slå boll på yta - det där som är lite svårare än att bara driva boll. Vi håller hårt på att man inte ska dribbla in bollen från kanten - det är ett felbeteende, nästa år är det dags för inkast och kanske våra grabbar förlorat något på det mot lag som satt detta i system, men vi känner att vi är mer rustade för det som blir rätt. Och för att kunna utvecklas måste man bl a våga förlora. Det är inte målen som är det viktiga i denna ålder det är AHA-upplevelsen om varför fotboll kallas det gröna fältets schack. Uddamålsvinst för de randiga idag - men spelet - spelet det var blått!!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Dino Dedic 1 0 0 0 0 0
Mohammed Sherif 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien